Kom Achterom 2de hands speelgoed is gevestigd in Achterveld en ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te Amersfoort onder nummer 32108532.

Algemeen

De leverings- en betalingsvoorwaarden zijn van toepassing alle bestellingen. Wanneer je een bestelling plaatst bij Kom Achterom dien je akkoord te gaan met onze algemene voorwaarden. De meeste producten op deze website zijn tweedehands, deze zijn in goede conditie tenzij anders aangegeven.

Aankopen

Als je een artikel besteld, krijg je het artikel dat op de foto bij de advertentie staat. Zie je een vlekje, dan weet je dat het artikel dat je ontvangt een vlekje heeft. Van veel dingen hebben wij meerdere exemplaren. Na de verkoop van een artikel worden er nieuwe foto’s gemaakt van het volgende exemplaar. Zo weet je precies wat je gaat ontvangen. 

Prijs

Alle prijzen zijn in euro's vermeld. Alle getoonde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders aangegeven.

Kom Achterom behoudt het recht om haar prijzen in de webshop te wijzigen. Voor de gevolgen van druk- en typfouten kunnen wij niet aansprakelijk worden gesteld.

Betalen

Na je bestelling ontvang je een bevestigingse-mail met daarin vermeld een overzicht van de bestelde artikelen en het totaal te betalen bedrag.

De betaling dient vooraf plaats te vinden per bank of contant bij ophalen van de artikelen.

De betalingsmogelijkheden:

- Overschrijving op onze bankrekening.

- Contant

- iDeal (+€0,40)

Na ontvangst van de betaling kun je de bestelling op een met ons van tevoren afgesproken moment ophalen.

Mocht het artikel onverhoopt niet meer leverbaar zijn of een langere levertijd hebben, zal dit per e-mail aan je worden meegedeeld.

Verzenden

Alleen op aanvraag, neem contact op voor meer informatie.

Annulering

Je hebt de mogelijkheid de bestelling te annuleren. Stuur een mail naar [email protected] 

Heb je een bestelling geplaatst en niet betaald en wij vernemen niets van je, gaat de bestelling na 8 dagen terug op de website.

Ophalen

Het is de bedoeling dat de bestelde artikelen binnen 8 dagen opgehaald worden. 

Heb je de artikelen betaald en het ophalen lukt niet binnen de genoemde tijd kan dit in overleg op een ander moment.

Heb je een bestelling geplaatst en niet betaald en wij vernemen niets van je? Dan gaat de bestelling na 8 dagen terug op de website.

Retourneren

Als het bestelde artikel niet aan je wensen voldoet, kun je het artikel binnen 14 dagen na ontvangst op dinsdag afgeven in Achterveld. Stuur hiervoor een mail naar [email protected] .

Besluit je het artikel retour te sturen dan zijn alle retourkosten voor rekening van de klant. Het retour te sturen artikel dient in originele staat, onbeschadigd en ongebruikt te zijn. 

Aansprakelijkheid

Kom Achterom is nooit aansprakelijk voor door haar verstrekte (technische) adviezen, druk- en zetfouten in de website, door leveranciers of producenten verstrekte technische gegevens en niet voorzienbare en redelijkerwijs controleerbare slechte kwaliteit van de producten. Kom Achterom is nooit aansprakelijk voor het verloren gaan of beschadigen van verzonden artikelen. De bestelde artikelen worden met uiterste zorg verpakt. De verzending is in alle gevallen voor risico van de koper. Als je wilt kan er voor verzekerd verzenden worden gekozen bij het bestellen volgens het op dat moment geldende tarief van PostNL.

Maat- en kleurverschil

De inhoud van de website is met grote zorg samengesteld door Kom Achterom. Het kan natuurlijk voorkomen dat een maat of kleur iets afwijkt van het getoonde artikel op de website. Dit soort kleine afwijkingen kunnen geen aanleiding zijn tot schadevergoeding of het recht van retourneren.

Persoonsgegevens

Je persoonlijke gegevens worden in het klantensysteem van Kom Achterom opgeslagen om de bestelling te verwerken. Daarnaast gebruikt Kom Achterom je gegevens voor het toezenden van onze nieuwsbrief. Je gegevens worden niet aan derden verstrekt conform de wet op de persoonsgegevens.

Klachten en klantvriendelijkheid

Kom Achterom streeft naar tevreden klanten en zal dit trachten te bereiken door een goede service te verlenen en zich klantvriendelijk op te stellen. Bij eventuele klachten zullen wij ons inzetten om deze naar alle redelijkheid in onderling overleg op te lossen. Mocht je vragen, klachten, opmerkingen en/of suggesties hebben, dan kun je contact met ons opnemen via [email protected]